کمیاب فرزند مدرسه همراه ملانیا زن ترامپ

کمیاب: فرزند مدرسه همراه ملانیا زن ترامپ خانواده برج ترامپ رییس جمهور دونالد ترامپ ریاست جمهوری ملانیا ترامپ

گت بلاگز اخبار پزشکی آیا قند موجب مبتلا شدن به سرطان می‌شود؟

سلول‌های سرطانی می‌توانند از قند اضافی موجود در بدن به عنوان سوخت استفاده کرده و هر چه سریع‌تر تکثیر شوند. 

آیا قند موجب مبتلا شدن به سرطان می‌شود؟

آیا قند موجب مبتلا شدن به سرطان می شود؟

عبارات مهم : شیرینی

سلول های سرطانی می توانند از قند اضافی موجود در بدن به عنوان سوخت استفاده کرده و هر چه سریع تر تکثیر شوند.

به گزارش عصر کشور عزیزمان ایران به نقل از “آپروکس” نوشت: «قند، به خاص قندهای فرآوری شده است و پالایش شده، چیزی است که همواره از آن لذت برده ایم ولی به طور روزافزون شواهدی ارائه می شوند که قند در آنها به عنوان یک ترساندن جهت سلامت عمومی در نظر گرفته می شود. در این میان بعضی مطالعات مصرف قند را با مبتلا شدن به سرطان پیوند داده اند.

آیا قند موجب مبتلا شدن به سرطان می‌شود؟

قند به معنی قند فرآوری شده است و پالایش شده است هست. قند به لحاظ علمی، یک کربوهیدرات حل پذیر شیرین مزه هست. هر چیزی که به عنوان مزه شیرین طبقه بندی می کنید، از هویج تا کیک احتمالا دارای شکلی از قند هست. در حقیقت بدن ما زیاد کربوهیدرات های مصرفی را به قندهای راحت تبدیل می کند. تفاوت بین یک تکه میوه، یا یک برش نان غلات کامل، در محتوای دیگر مواد مغذی از جمله فیبر است که قند خون را تعدیل می کنند ولی در آب نبات یا نوشیدنی های شیرین فیبری وجود ندارد.

قند پالایش شده است در دوزهای کوچک بسیار بعید است که زمینه ساز فوت شما شود. نوشیدن گاه به گاه قهوه به همراه شکر، خوردن کلوچه یا یک برش کیک نباید موجب نگرانی شما شوند؛ اگر چه همان گونه که موجب زیاد کردن سریع و ناگهانی قند خون می شوند، افت سریع قند خون را نیز در پی دارند ولی یک رژیم غذایی سرشار از قندهای پالایش شده است به طور قطع مسئله آفرین است.

سلول‌های سرطانی می‌توانند از قند اضافی موجود در بدن به عنوان سوخت استفاده کرده و هر چه سریع‌تر تکثیر شوند. 

آیا پیوندی نیرومند بین رژیم غذایی سرشار از قند و مبتلا شدن به سرطان وجود دارد؟ مطالعات تازه نگرانی ها را هر چه زیاد در این زمینه زیاد کردن داده اند. پژوهشگران متوجه شده است اند که تخمیر قند موجب تکثیر سلولی می شود. از آنجایی که سلول های سرطانی به روشی مشابه تکثیر می شوند و حتی می توانند از اکسیژن به عنوان سوخت استفاده کنند که به نام «اثر واربورگ» آشنا می شود، محدود کردن مصرف قند منطقی به نظر می رسد. سلول های سرطانی می توانند از قند اضافی موجود در بدن به عنوان سوخت استفاده کرده و هر چه سریع تر تکثیر شوند.

با این وجود، رژیم غذایی یکی از عوامل موثر در مبتلا شدن به سرطان محسوب می شود. به این توصیه توجه داشته باشید که سرطان یک بیماری نیست و خانواده ای از امراض را مشمول بر می شود که عوامل مختلفی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید تا ژنتیک و ورزش می توانند در آنها تاثیرگذار باشند. به احتمال زیاد کم کردن مصرف قند حتی به صورت غیر مستقیم از طریق کمک به پیشگیری از مبتلا شدن به دیابت و دیگر امراض می تواند به کم کردن خطر مبتلا شدن به سرطان کمک کند.

دنبال کردن یک رژیم غذایی سالم و متعادل به همراه ورزش مناسب عالی ترین گزینه ای است که جهت اصلاح کیفیت زندگی و سلامت کلی خود می توانید مد نظر قرار دهید. حداقل نیم ساعت در روز پیاده روی کنید و سبزیجات بیشتری را در رژیم غذایی خود جای دهید تا احساس بهتری داشته باشید. این که هفته ای یک بار یک برش کیک یا یک شیرینی مصرف کنید یا در مناسبت های خاص این کار را انجام دهید نباید موجب نگرانی شما شود. از مواد غذایی خاص جهت خود غول نسازید یا بعد از خوردن آنها احساس گناه نداشته باشید. در عوض یاد بگیرید به چه میزان می توانید از آنها مصرف کنید و این کار را چگونه انجام دهید و بر همین اساس گزینش هایی آگاهانه داشته باشید.»

آیا قند موجب مبتلا شدن به سرطان می‌شود؟

واژه های کلیدی: شیرینی | مبتلا شدن | رژیم غذایی | مواد غذایی | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs